Euroins Bulgaria – провідна болгарська страхова компанія в рейтингу SEE TOP 100

09.11.2023

Euroins Bulgaria – провідна болгарська страхова компанія в рейтингу SEE TOP 100

Європейський бізнес-портал SeeNews опублікував підсумки щорічного рейтингу страхових компаній Південно-Східної Європи SEE TOP 100. Серед 100 провідних страхових компаній регіону високе 11 місце посіла Euroins Bulgaria, найбільша дочірня компанія групи Euroins Insurance Group (ЕIG), яка покращила свої позиції на 4 місця порівняно з торішнім рейтингом.

Крім того, Euroins Bulgaria випередила внутрішніх конкурентів у рейтингу і стала найкращою страховою компанією в Болгарії. Минулого року компанія зібрала майже 232 млн євро валових премій, що на 32% більше, ніж 2021 року.

До рейтингу страховиків SEE TOP 100 увійшли найбільші страхові компанії (без урахування перестраховиків) Південно-Східної Європи за обсягом валової премії за 2022 рік. Під час складання рейтингу аналітики вивчали показники 240 компаній з 11 країн регіону.

Euroins Bulgaria – найбільший страховик Болгарії за обсягом премій. На початку жовтня 2023 року компанія збільшила свій капітал на 15 млн левів (7,7 млн євро). Ці кошти будуть спрямовані на фінансування розвитку компанії на зарубіжних ринках, де вона діє на основі законодавства ЄС про свободу підприємництва та свободу надання послуг.

Крім Болгарії, Euroins працює через свою філію в Греції, а також у Польщі, Іспанії, Нідерландах, Німеччині та Італії. Останнім часом Euroins Bulgaria активно працює і на румунському ринку, де пропонує послуги з немоторного страхування.


Euroins Bulgaria – перша за величиною компанія загального страхування в Болгарії (частка ринку 15,24%). Компанія має розвинену мережу продажів, що включає 89 регіональних офісів, понад 1500 агентів і понад 285 страхових брокерів, які обслуговують клієнтів по всій країні. Сервіс клієнтам з автомобільного страхування забезпечують центри врегулювання збитків по всій Болгарії. Euroins Bulgaria – найбільша дочірня компанія групи Euroins Insurance Group (ЕIG), що входить до складу Eurohold Bulgaria.

Eurohold Bulgaria – провідна енергетична та фінансова група, що працює в Центральній, Східній та Південно-Східній Європі. Котирується на Болгарській і Варшавській фондових біржах. Eurohold володіє Euroins Insurance Group (EIG), однією з найбільших страхових груп у регіоні. EIG надає повний спектр страхових продуктів, обслуговує понад 4 мільйони клієнтів в 11 країнах і налічує понад 3000 співробітників. В Україні група Euroins Insurance Group володіє двома страховими компаніями – «Євроінс Україна» і «Європейське туристичне страхування» (ЄТС).

замовлення послуг

Оберіть послугу, яка вас цікавить

Ваш телефон

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

або напишіть нам

чи дзвоніть

0 800 501 513 470

зареєструватися

Ім`я*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Телефон*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Email*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Пароль не відповідає вимогам.

Пароль повинен бути не менше 6 символів.

Цей користувач вже зареєстрований.

Вхід

Для входу введіть свою email адресу

Пароль для gmail

!

Поле не може бути порожнім.

Такого email не існує. Перевірте коректність або зареєструйтесь

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний пароль, спробуйте ще раз

На gmail вислане посилання для зміни пароля.

Я згадав пароль

скидання пароля

Введіть будь-ласка новий пароль

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат або паролі не співпадають

Повторіть пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

зберегти

Дякуємо за Ваше замовлення! Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

Дякуємо за Ваше звернення!