Global Emerging Markets Group (GEM) інвестує 31 млн доларів в EUROHOLD

11.03.2021

Global Emerging Markets Group (GEM) інвестує 31 млн доларів в EUROHOLD

EUROHOLD Bulgaria – одна з провідних незалежних фінансових та страхових груп в Південно-Східній Європі – залучила $ 31 млн від інвестиційного фонду Global Emerging Markets Group (GEM, Люксембург). Сторони вже підписали угоду про зобов’язання.

Інвестиції надані на умовах часткового фінансування шляхом покупки акцій болгарського холдингу.

Залучені кошти EUROHOLD направить на придбання компаній групи CEZ в Болгарії – одного з найбільших експортерів електроенергії в Східній Європі, а також на розвиток свого страхового бізнесу. Довгострокова стратегічна мета EUROHOLD – стати одним з провідних незалежних постачальників фінансових послуг та операторів енергоринку в Південно-Східній Європі.

«Ми раді, що GEM вирішив інвестувати в наш холдинг і підтримати нашу інвестиційну стратегію. Угода з GEM є ознакою довіри до якості управління та заданого вектору розвитку нашої компанії», – коментує угоду Васил Стефанов, керівник відділу M&A EUROHOLD.

Раніше, 19 січня, Комісія з регулювання енергетики та водопостачання Болгарії видала дозвіл фінансово-страховому холдингу EUROHOLD Bulgaria на здійснення покупки семи болгарських дочірніх компаній CEZ Group.


Інформаційно:

Інвестиційний фонд GEM, Люксембург, заснований в 1991 році та управляє активами на суму $ 3,4 млрд. Спеціалізується на інвестиційних інструментах для ринків, що розвиваються. До теперішнього часу в активі фонду понад 400 транзакцій в 70 країнах світу. Представництва фонду працюють в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Парижі, Нассау (Багамські острови).

Холдингова компанія Eurohold Bulgaria, Софія, заснована в 1996 році і є однією з найбільших незалежних фінансових груп в регіоні Центральної, Східної та Південно-Східної Європи. Акції Eurohold Bulgaria котируються на Варшавській фондовій біржі та на Болгарській фондовій біржі.

Страхування є найбільшим сегментом в портфелі діяльності і основним джерелом доходів Eurohold Bulgaria. Страхова Група Euroins Insurance Group (EIG), яка входить до складу холдингу, консолідує його операційну діяльність на регіональних страхових ринках. Група працює в 11 країнах та має дочірні компанії в Болгарії, Україні, Румунії, Північній Македонії, Грузії, Росії та Білорусі. У EIG понад 4 млн клієнтів та більше 3000 співробітників.

Бізнес EUROHOLD в Україні представлений двома страховими компаніями групи EIG – Євроінс та ЄТС. Євроінс входить в ТОП-10 провідних українських страховиків в сегменті страхування відповідальності автовласників, в ТОП-20 за загальними обсягами платежів на класичному страховому ринку, а також є однією з найбільш динамічних страхових компаній України за підсумками 2020 року (приріст страхових премій понад 36%) .

замовлення послуг

Оберіть послугу, яка вас цікавить

Ваш телефон

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

або напишіть нам

чи дзвоніть

0 800 501 513 470

зареєструватися

Ім`я*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Телефон*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Email*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Пароль не відповідає вимогам.

Пароль повинен бути не менше 6 символів.

Цей користувач вже зареєстрований.

Вхід

Для входу введіть свою email адресу

Пароль для gmail

!

Поле не може бути порожнім.

Такого email не існує. Перевірте коректність або зареєструйтесь

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний пароль, спробуйте ще раз

На gmail вислане посилання для зміни пароля.

Я згадав пароль

скидання пароля

Введіть будь-ласка новий пароль

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат або паролі не співпадають

Повторіть пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

зберегти

Дякуємо за Ваше замовлення! Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

Дякуємо за Ваше звернення!