За підсумками 2020 року Євроінс збільшила обсяги бізнесу більш, ніж на 33%

18.01.2021

За підсумками 2020 року Євроінс збільшила обсяги бізнесу більш, ніж на 33%

Страхова компанія Євроінс Україна підвела попередні підсумки роботи у 2020 році. Незважаючи на виклики коронакризи, страховик демонструє впевнене зростання клієнтського портфеля та обсягів залучених премій. При цьому фінансова надійність компанії повністю відповідає новим посиленим вимогам регулятора ринку.

Євроінс Україна повністю реалізувала свій план розвитку на 2020 рік. Так, при запланованому прирості страхових премій на 25%, до 320 млн грн., фактичні платежі від клієнтів зросли більш, ніж на третину. Позитивна динаміка досягнута всупереч падінню в багатьох галузях-драйверах українського страхового ринку.

Основною бізнес-лінією Євроінс за підсумками минулого року, як і раніше залишається автомобільне страхування. Компанія демонструє приріст страхових премій як за обов’язковими видами (+ 48% в секторі ОСЦПВ), так і за добровільними (+ 9% на ринку КАСКО).

Згідно з даними Моторного транспортного страхового бюро, в 2020 році Євроінс впевнено увійшла в ТОП-10 страховиків України за кількістю реалізованих полісів ОСЦПВ. Швидке зростання в сегменті обов’язкового страхування автовласників не заважає компанії сумлінно виконувати свої зобов’язання. У минулому році Євроінс Україна отримала максимальні оцінки якості роботи та врегулювання страхових випадків від МТСБУ – «зелений світлофор». Загальний обсяг страхових виплат компанії за підсумками 2020 року перевищив позначку в 110 млн грн.

Ключовою зміною в роботі Євроінс Україна за 2020 рік стала активна диверсифікація портфеля. СК Євроінс стала одним із перших страховиків України, котрі запропонували українським роботодавцям програми медичного страхування їх співробітників на випадок COVID-19. Страхові премії компанії в секторі ДМС за 2020-й рік зросли в 2,2 рази, і тепер медичне страхування входить в ТОП-3 бізнес-напрямків Євроінс Україна. Активне зростання також досягнуто в страхуванні майна (+ 45% премій), вантажів та багажу (+ 11%).

Подальша диверсифікація портфеля та розвиток в нових сегментах ринку залишається одним із пріоритетів Євроінс і на 2021 рік: на початку січня компанія отримала три нових ліцензії НБУ, що дозволить їй активно розвивати страхування авіаційного, залізничного транспорту, а також ризиків агробізнесу. Крім того, в 2020 році компанія приєдналася до НАСУ – найбільш представницької асоціації національних страхових компаній, щоб взяти безпосередню участь в розробці та впровадженні високих стандартів роботи на ринку страхових послуг України.

«У 2021 році Євроінс продовжить нарощувати ринкову частку в ключових секторах, розвивати нові напрямки бізнесу, щоб забезпечити універсальний страховий захист для наших клієнтів. При цьому для нас вкрай важливе стійке зростання – не за рахунок зовнішніх факторів, а завдяки якісній внутрішній роботі, створенню нових продуктів та модернізації бізнес-процесів компанії. Кращі практики європейських акціонерів і професійний ризик-менеджмент дозволяють нам впевнено планувати розвиток в році, що почався. Ми щиро вдячні клієнтам та партнерам за довіру, а команді – за якісну роботу та високі результати всупереч всім ринковим викликам», – коментує Янко Ніколов, голова правління Євроінс Україна.

замовлення послуг

Оберіть послугу, яка вас цікавить

Ваш телефон

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

або напишіть нам

чи дзвоніть

0 800 501 513 470

зареєструватися

Ім`я*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Телефон*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Email*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат.

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Пароль не відповідає вимогам.

Пароль повинен бути не менше 6 символів.

Цей користувач вже зареєстрований.

Вхід

Для входу введіть свою email адресу

Пароль для gmail

!

Поле не може бути порожнім.

Такого email не існує. Перевірте коректність або зареєструйтесь

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний пароль, спробуйте ще раз

На gmail вислане посилання для зміни пароля.

Я згадав пароль

скидання пароля

Введіть будь-ласка новий пароль

Пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

Невірний формат або паролі не співпадають

Повторіть пароль*

!

Поле не може бути порожнім.

зберегти

Дякуємо за Ваше замовлення! Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом.

Дякуємо за Ваше звернення!